Rezerviraj preko Skyloft-Zagreb platforme

Odabirom datuma na kalendaru i ispunom tekstualnih polja možete poslati zahtjev za rezervacijom. Nakon sinhronizacije kalendara na BOOKING i AIRBNB platformi poslati ćemo vam podatke za uplatu i potvrdu rezervacije. Rezervacijom preko naše platforme ne plačate nikakvu proviziju koju uzima BOOKING i AIRBNB platforma.

PUSČPSN
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Rezerviraj preko AIRBNB I BOOKING PLATFORME

Naš studio apartman registriran je na AIRBNB i BOOKING platformi gdje možete izvršiti trenutnu uplatu i rezervaciju smještaja. Jednostavno, radi se o platformama koje su usavršene kako bi i vama kao gostima bilo što je moguće lakše komunicirati, rezervirati, platiti i uživati.

Cjenik noćenja

Rezervacije su moguće preko AirBnB-a, Booking-a ili ovdje preko našeg web-portala, gdje garantiramo uvijek najniže cijene

PONUDA

IZVAN SEZONE
79
60 noćenje
  • 07.01 - 30.06
  • 01.09 - 30.11

SEZONSKA

CJENA
100
80 noćenje
  • 01.06 - 30.08
  • 01.12 - 06.01*

PONUDA

ZA DUGI BORAVAK
$59
$ 50 noćenje
  • Mjesečni boravak (više od 30 dana)
  • Boravak više od 7 dana 10% popusta od standarne cijene

faq

Na dan dolaska primiti ćeš poruku s kodom koji će ti omogućiti pristup ključu apartmana. Sef s ključem nalazi se ispred glavnih ulaznih vrata od zgrade. Nakon Check-outa ključ možeš ponovno vratiti u sef.

Stan je namjenjen za maksimalno tri odrasle osobe ili dvije odrasle osobe i dvoje manje djece. 

Kada potvrdimo vašu rezervaciju poslati ćemo vam podatke za uplatu na naš račun. Kada izvršite uplatu pošaljite nam potvrdu o uplati i kada je dobijemo vaš termin će biti rezerviran.

Ulazak u apartman prvog dana najma je od 14 sati. Napuštanje apartmana zadnjeg dana korištenja je najkasnije do 10 sati. No ovisno o dostupnosti, prema dogovoru, pokušat ćemo vam maksimalno izaći u susret.

Rezervaciju je moguće otkazati u određenom periodu od 20 dana prije vašeg dolaska. Ako otkažete u tom roku vračamo uplatu u cijelosti. Otkazivanje rezervacije do 15 dana prije dolaska zadržati ćemo jednu trećinu vaše uplate. Otkazivanje rezervacije do 10 dana prije dolaska zadržati ćemo dvije trećine vaše uplate. Otkazivanje rezervacije poslije 10 dana prije dolaska zadržati ćemo cijelu vašu uplatu.

Apartman ima dvije sobe. U spavaćoj sobi nalazi se radni stol pogodan za jedan laptop. Zahvaljujući brzom internetu moguć je rad od kuće.

Nažalost trenutno nije moguće ostaviti stvari na čuvanju prije ulaska odnosno nakon izlaska iz apartmana.

U apartmanu mogu boraviti djeca

Naš studio apartman se nalazi na šestom i posljednjem katu zgrade. Zgrada ima lift koji vozi do petog kata. Sa petog kata penje se stubama do apartmana.

Apartman je na šestom katu. Iako imamo u zgradi lift koji vozi do petog kata do šestog kata treba ići stepenicama, tako da ne preporučamo za teže invalide u kolicima.

U kupatilu nema kade, ali zato ima funkcionalnu tuš kabinu.

Rezerviraj u tri koraka

Odaberi datume

Označite datum dolaska i datum odlaska u kalendaru. Zelenim kružićima oznaćiti će se period vašeg željenog boravka.

ispuni svoje podatke

Popunite polja sa vašim podacima. Polja sa zvjezdicom su obavezna.

pricekaj potvrdu rezervacije

Kada pritisnete na tipku rezerviraj vaši podaci će se proslijediti u naš sustav. Nastojat ćemo što prije odgovoriti na vaš upit.