Studio apartman skyloft

Ovaj se apartman nalazi na 15-20 minuta hoda do centra grada. Studio apartman Skyloft-Zagreb smješten je u mirnom kvartu, a nudi ugodan višednevni boravak. Ovaj privatni smještaj s 3 zvjezdice uključuje dnevni boravak, blagavaonu, kuhinju, predsoblje i spavaču sobu kao i kupaonu. Posjeduje besplatni bežični pristup internetu (WiFi). 

Obitelj
Maretić JE VAŠ DOMAĆIN

Iznajmiti vlastitu kuću ili apartman velika je odluka. Bez obzira radi li se o smještaju u kojem živite ili o investiciji, uvijek je riječ o nečemu što Vam mnogo znači. U opremanje apartmana uložili smo dosta truda kako bi vaš boravak u njemu bio što ugodniji na obostrano zadovoljstvo Vas kao gosta i nas kao domačina.

DOLAZAK I ?
ODLAZAK GOSTA

1. ULAZ U ZGRADU
Ulaz u zgradu na adresi Trg Francuske republike 11 je uvijek zaključan. Ključeve ćete preuzeti iz ormarića ispred ulazu u zgradu. Ormarić je pod šifrom koju ćete dobiti na dan vašeg dolaska. Nakon preuzimanja ključeva ormarić obavezno zatvorite i promijenite nasumično redoslijed brojčanika kako se ne bi mogao otvoriti bez šifre. U ormariću su dva ključa jedan je od ulaza u zgradu a drugi od ulaza u apartman.
2. ULAZ U LIFT
Naš studio apartman se nalazi na šestom katu zgrade. Zgrada ima lift koji vozi do petog kata. Sa petog kata idete jedan kat po stubama do apartmana koji se nalazi sa lijeve strane na ime Maretić-Dečina i Skyloft-Zagreb.
3 . ULAZ U STAN
Ulazak u stan moguć je samo sa ključem. Kod izlaska nikada ključ ne ostavljate u apartmanu jer bez ključa nećete moći ponovno ući u apartman. Ukoliko se to dogodi možete nas nazvati na mobitel “kojeg ćemo vam poslati na vaš e-mail” a mi ćemo nastojati u što kraćem roku dostaviti novi ključ. Na broj mobitela nas možete nazvati ukoliko imate bilo kakvih pitanja.
4. ODLAZAK IZ STANA
Kada završi vaš boravak u našem apartmanu obavezno zatvorite ulazna vrata apartmana i bar jedanput ih zaključajte. Ključ ostavite u poštanskom sandučiću koji se nalazi u hodniku u prizemlju zgrade ili u ormariću za ključeve pod šifrom. Ne zaboravite promijeniti redoslijed brojčanika kako se ne bi mogao bez ponovnog unosa šifre otvoriti.
NAPOMENA: Ako možete javite “otprilike “vrijeme dolaska kako bi vam mogli pojačati temperaturu u stanu. Svakako nam dostavite podatke svih osoba na smještaju kako bi mogli napraviti vašu prijavu što je naša zakonska obaveza. Podatke “fotografiju osobne sa prednje i zadnje strane ili putne isprave možete poslati na e-mail: skyloft.zagreb@gmail.com
Želim vam dobar provod i ugodan boravak u Zagrebu.

1. ULAZ U ZGRADU

Ulaz u zgradu je pod video nadzorom i glavni ulaz je uvijek zaključan. Ključeve ćete preuzeti od domačina ili ćete ih uzeti iz ormarića na ulazu. Ormarić je pod šifrom koju ćete dobiti na vaš e-mail na dan vašeg dolaska.

 

2. Ulaz u lift

Naš studio apartman se nalazi na šestom spratu zgrade. Zgrada ima lift koji vozi do petog sprata. Sa petog sprata idete jedan sprat po stubama do apartmana koji se nalazi sa lijeve strane.

 

3 . Ulaz u stan

Ulazak u stan moguć je samo sa ključem. Kod izlaska nikada ključ ne ostavljate u apartmanu jer bez ključa nećete moći ponovno ući u apartman. Ukoliko se to dogodi rezervni ključ uvijek imajte u ormariću sa šifrom na ulazu u zgradu.

 

što nudimo

Studio apartman s tri zvjezdice
3/5

POSEBNOSTI

POGODNOSTI

Kućna pravila